Hoe werkt het?

Simpel en snel!

Hoe het werkt?

Simpel genoeg hebben we 2 opties:

Optie 1: Een gratis plaatsing op de website van SocialJob van een maand (zonder SocialMedia boost) u lift dus met op de traffic van onze bekendheid. Uw vacature wordt dus niet gepromoot op facebook. Leuk voor vacatures die niet echt spoed hebben.

Optie 2: Een betaalde plaatsing mét SocialMedia boost, uw vacature wordt op facebook gepromoot met het door u gekozen budget. Met dit pakket kunt u een hele gerichte doelgroep bereiken. U hoeft zelf niets in te stellen in facebook dit wordt door ons team gedaan.

U geeft wel aan welke doelgroep u wilt berijken adhv leeftijd, geslacht, regio en interesse.

In uw account ziet u precies hoeveel mensen u vacature hebben gezien en u ontvangt reactie direct op uw profiel of via uw e-mail of telefoon. (u kunt uw eigen gegevens achter laten op uw vacature pagina)

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en heeft u vacatures en zoekt u mensen dan kunt u als bedrijf vacatures op SocialJob plaatsen. Door een hele gerichte targeting bereikt u precies de doelgroep die u zoekt. U kunt uw doelgroep selecteren op de volgende punten: Geslacht, Leeftijd, Regio, Interesse. Doordat u alleen adveteerd op het publiek wat in uw doelgroep staat heeft u een hele gerichte benadering van toekomstige kandidaten. Zo benut u uw budget dus enorm efficiënt. Naast efficientie in geld bespaard u ook veel tijd in reacties van mensen die niet in de doelgroep vallen. Dit bespaart u tijd maar ook de tijd van werkzoekenden die niet in uw gewenste profiel passen. Zoekt u bijvoorbeeld iemand tussen 18 en 20 jaar dan zult u ook alleen in die doelgroep adverteren.

Voor Uitzendbureau's

Heeft u een uitzendbureau en heeft u vacatures die u niet krijgt ingevuld dan kut u ook als uitzendbureau op SocialJob plaatsen. Door een hele gerichte targeting bereikt u precies de doelgroep die u zoekt. U kunt uw doelgroep selecteren op de volgende punten: Geslacht, Leeftijd, Regio, Interesse. Doordat u alleen adveteerd op het publiek wat in uw doelgroep staat heeft u een hele gerichte benadering van toekomstige kandidaten. Zo benut u uw budget dus enorm efficiënt. Naast efficientie in geld bespaard u ook veel tijd in reacties van mensen die niet in de doelgroep vallen. Dit bespaart u tijd maar ook de tijd van werkzoekenden die niet in uw gewenste profiel passen. Zoekt u bijvoorbeeld iemand tussen 18 en 20 jaar dan zult u ook alleen in die doelgroep adverteren.


SocialMedia

Adres

SocialJob

Burgemeester langmanstraat 10

3851NM Ermelo

Telefoon: 085-3038612

Back to top